Wij verzorgen uw nieuwbouw voor u

Wanneer u denkt aan nieuwbouw, denkt u waarschijnlijk aan grote bouwprojecten. Aan massawerk, prefab woningen en enorme bouwbedrijven die met talloze machines en tientallen mensen tegelijk in de weer zijn. Zo gaat dat inderdaad vaak, maar wij doen dit anders. Bouwbedrijf Marijn Pijnen is een kleinschalig bouwbedrijf dat alle nieuwbouw voor u kan verzorgen. Bij ons bent u geen nummer: elke klant is voor ons speciaal. Elk project is weer een nieuwe kans om aan te tonen waar wij toe in staat zijn. Een persoonlijke aanpak is gegarandeerd: wij werken aan de realisatie van wat wellicht wel uw droomwoning wordt en daarom zijn wij betrokken en transparant.

Het voordeel van een toegewijde, gespecialiseerde partij

Bouwbedrijf Marijn Pijnen beschikt met zijn kleine, maar kundige en ervaren organisatie over alle expertise en middelen om u perfect van dienst te zijn bij uw nieuwbouwproject. In tegenstelling tot grote partijen, ziet u bij ons niet constant nieuwe gezichten: ons team gaat voor u aan de slag en staat ook gedurende de nieuwbouw exclusief tot uw beschikking. Toen wij in 2007 startten als zelfstandig bouwbedrijf, hadden wij het voornemen om voor onze klanten en opdrachtgevers een betrokken, kundige, lokale specialist te zijn. Twaalf jaar later kunnen wij concluderen dat deze missie gelukt is.

Bent u op zoek naar een bouwbedrijf dat uw nieuwbouwproject met aandacht en toewijding voor u kan verzorgen? Wilt u geen nummer zijn, maar geholpen worden door professionals met passie voor hun vak die de hoogste eisen stellen aan hun eigen werk? Schakel dan Bouwbedrijf Marijn Pijnen in. Wij geven uw nieuwbouwproject maximale aandacht en vinden uw huis net zo belangrijk als u dat vindt. Omdat wij een regionale specialist zijn, is de kans groot dat u ons vaker terugziet in uw woonplaats.

Daarom hechten wij niet alleen zeer veel waarde aan kwaliteit, maar ook aan een prettige, open samenwerking. U wilt trots zijn op uw woning; wij willen trots zijn elke keer wanneer wij een van onze projecten passeren.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. Wij nemen graag de tijd om samen met u al uw plannen door te nemen, u uit te leggen hoe wij deze voor u kunnen realiseren en om uiteraard een vrijblijvende offerte te verzorgen.