Wij voeren elke renovatie met zorg en kunde uit

Woont u in een oud pand en bent u toe aan vernieuwing. Zijn er ingrijpende werkzaamheden nodig om uw pand weer in goede conditie te brengen. Of wilt u uw pand goed onderhouden. Wanneer u zover bent, kunt u met een gerust hart een beroep doen op Bouwbedrijf Marijn Pijnen. Wij voeren elke renovatie met zorg en kunde voor u uit. Wanneer u ons inschakelt, weet u zeker dat uw woning in goede handen is. Wanneer wij klaar zijn met uw renovatie, zult u weer vele decennialang kunnen genieten van uw woning.

Uw professionele bouwbedrijf met binding met de regio

Bouwbedrijf Marijn Pijnen vindt zijn oorsprong in Ossendrecht, waar wij tegenwoordig nog steeds gevestigd zijn. Ons bouwbedrijf bestaat al sinds 2007, maar oprichter en eigenaar Marijn Pijnen beschikt over nog veel langere ervaring als gediplomeerd timmerman. Onze kleinschalige organisatie bestaat uit specialisten die hun vak verstaan en met passie uitvoeren. Wij begrijpen dat u trots bent op uw woning en zien het als onze taak om ervoor te zorgen dat dit zo blijft. Alle renovatiewerkzaamheden voeren wij met de grootst mogelijke zorg uit. Vanzelfsprekend beschikken wij over alle expertise om u met elke renovatie van dienst te kunnen zijn.

Onze roots liggen in Noord-Brabant en dit is dan ook ons focusgebied. Wij hebben binding met uw regio en zijn uw lokale expert. Wij hanteren een open, prettige werkwijze. Heeft u vragen, dan zijn wij altijd bereikbaar. Met veel plezier betrekken wij u bij het renovatieproces en leggen wij u uit hoe wij stap voor stap uw woning weer in optimale staat krijgen.

Kwaliteit tegen scherpe prijzen

Wanneer u ons inschakelt om uw renovatie te verzorgen, betaalt u nooit voorrijkosten. Wij hanteren zeer scherpe prijzen en leveren topkwaliteit. Bekijkt u maar eens onze voorbeeldprojecten. Ook uw renovatie kunnen wij volledig naar wens, tegen scherpe kosten én op korte termijn voor u uitvoeren. Als regionale specialist kunnen wij uw werkzaamheden snel inplannen.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt ons altijd mailen of bellen voor meer informatie, een kennismaking of een vrijblijvende offerte. Wij zullen u bewijzen dat er geen betere partij is voor het verzorgen van uw woningrenovatie.