Bouwbedrijf Marijn Pijnen is er voor al uw onderhoud

Heeft u onderhoud aan uw woning, dan staat bouwbedrijf Marijn Pijnen voor u klaar. Als kleinschalig, maar gespecialiseerd onderhoudsbedrijf zijn wij uw lokale specialist die uw woning de zorg geeft die deze verdient. Betrokkenheid en vakmanschap zijn kenmerkend voor ons bedrijf en onze diensten. Wij zijn een allround bouwbedrijf dat u van dienst kan zijn met kleine onderhoudswerkzaamheden, maar ook met grotere onderhoud- en renovatieprojecten.

Vakmanschap en persoonlijke service zijn bij ons bouwbedrijf standaard

Wij zijn een klein bouwbedrijf, maar in staat tot grootse daden. Wij werken door heel Noord-Brabant en rekenen daarbij geen voorrijkosten. Dit is illustratief voor de service die wij u willen bieden: betrokken, persoonlijk, maar altijd professioneel en tegen scherpe prijzen. U zult in het verleden wellicht wel eens gemerkt hebben dat u voor veel bouwbedrijven niet meer dan een nummer bent. Bij ons is dat anders: wij willen de best mogelijke service verlenen. U heeft een vast aanspreekpunt en wij hechten waarde aan fijn en open contact. Uw huis is bij ons in goede handen, of het nu onderhoudswerkzaamheden aan uw schilderwerk, dak, kozijnen of iets anders betreft. Niet voor niets worden wij door onze klanten na een eerste kennismaking vaak later nogmaals ingeschakeld: wij komen graag bij u terug.

Flexibel, snel en kundig

Ons werkgebied beperkt zich tot Noord-Brabant. Wij willen uw lokale specialist zijn. Heeft u ons nodig, dan kunnen wij u altijd binnen korte tijd helpen. Wij garanderen u dat wij uw project snel kunnen inplannen. Soms dient onderhoud aan uw woning zich duidelijk en geleidelijk aan, maar in andere gevallen is er sprake van een plotseling gebrek of enige spoed. Op ons kunt u altijd rekenen.

Wij kunnen u van dienst zijn met alle onderhoudswerkzaamheden aan uw pand of woning. Het bedrijf staat onder leiding van Marijn Pijnen, een gediplomeerd timmerman met jarenlange ervaring. Bouwbedrijf Marijn Pijnen bestaat al sinds 2007 en is sinds die tijd een begrip geworden in gemeenten als Ossendrecht (onze thuisbasis), Hoogerheide, Putte, Bergen op Zoom, Huijbergen en in de wijde regio. Heeft u behoefte aan onderhoud van uw woning? Neem contact met ons op. Wij beantwoorden met plezier al uw vragen en verzorgen graag een scherpe, vrijblijvende offerte voor u.

SPOED: bij lekkage, stormschades of andere urgente problemen

Bel Bouwbedrijf Marijn Pijnen : 0164 - 652 701 voor noodreparaties en snelle hulp ter plaatse !