Over ons

Bouwbedrijf Marijn Pijnen

Bouwbedrijf Marijn Pijnen is een allround bouwbedrijf. Voor de meest uiteenlopende bouwplannen zetten wij graag al onze vakmanschap en betrokkenheid in om uw wensen te realiseren.

En ook tijdens de bouwprojecten staan wij altijd open voor al uw vragen, opmerkingen en suggesties. Bovendien zorgen we er graag voor dat u op de hoogte blijft van de vorderingen.

Gespecialiseerd in renovatie, onderhoud en nieuwbouw.

Het bedrijf wordt gerund door Marijn Pijnen, na eerder werkzaam te zijn geweest bij lokale aannemers uit de regio. Hij heeft de stap naar zelfstandig ondernemerschap gemaakt, omdat hij nu zijn eigen idee├źn kan tonen in goed overleg met de klant om tot een mooi eindresultaat te komen. Marijn Pijnen is een gediplomeerd timmerman en richtte het bedrijf dan ook op in maart 2007 onder de naam MP Bouwprojecten. Omdat er in de regio meerdere bedrijven waren die de letters MP gebruikten en om verdere verwarring te voorkomen, hebben we in januari 2013 besloten het bedrijf voort te zetten onder de naam Bouwbedrijf Marijn Pijnen.

We zijn geboren en groot geworden in Ossendrecht. Waardoor we ook vooral werkzaam zijn in de regio Ossendrecht, Hoogerheide, Putte, Huijbergen, Bergen op Zoom en omstreken.

Heden zijn we uitgegroeid tot een veelzijdige bouwonderneming van formaat. Gespecialiseerd in renovatie, onderhoud en nieuwbouw.

Uw bouw specialist voor Noord-Brabant

Wij zijn actief in de provincie Noord-Brabant. Voorrijkosten? Daar doen we niet aan!.

Afspraak = afspraak

Geen vervelende verassingen; heeft u met ons afgespoken; dan zijn wij er om de werkzaamheden uit te voeren

Kwaliteit & Vakmanschap

Onze ervaren vakmensen bieden altijd een oplossing. 99% van onze klanten beveelt ons aan!


Op zoek naar een nieuwe job.
Bekijk nu ons actueel aanbod.

VACATURES

2.jpg